Πληροφορίες Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.mikromou.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

– Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας

Την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένης κάρτας έκδοσης VISA ή MasterCARD.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank μέσω του συστήματος ασφαλείας Eurobank Paycenter, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit της VeriSign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το smarten.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το mikromou.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@mikromou.gr, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα (+30) 246 23 01 242, (+30) 694 77 55 674. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ποσό είναι:

EUROBANK
IBAN: GR3402603370000180200600080

ALPHA BANK
IBAN: GR7001408900890002002014358

Δικαιούχος Λογ/σμού: ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ